De ploeg van Jagoba Arrasate haakt aan bij de middenmoot voor een ruime inzet van 5!

Vanavond staat de laatste wedstrijd van speelronde 9 in de La Liga op het programma. Villarreal neemt het thuis op tegen Osasuna. De wedstrijd begint om 21:00 en wordt gespeeld in het Estadio de la Ceramica. Dit stadion is gelegen in Villarreal. De wedstrijd staat onder leiding van de 42 jarige Pablo Gonzales Fuertes. 

Villarreal staat op een negende plek en twaalf punten te behalen uit acht wedstrijden. Ze wisten drie keer te winnen, drie keer gelijk te spelen en twee keer te verliezen. In negen wedstrijden wisten ze tien keer te scoren en kregen ze maar drie doelpunten tegen. Alejandro Baena is met drie doelpunten de clubtopscorer van Villareal in de La Liga.

De tegenstander Osasuna, staat op een achtste plek met dertien punten uit acht wedstrijden. De ploeg van Jagoba Arrasate wist vier keer te winnen, één keer gelijk te spelen en vier keer te verliezen. In deze wedstrijden wisten ze negen keer te scoren en moesten ze acht goals incasseren. Chimy Ávila is de clubtopscorer van Osasuna met drie goals.

De laatste drie onderlinge duels wist Osasuna te winnen.