Koploper wint doelpuntrijke pot voor ruim 3 keer je inzet!

Vanmiddag spelen Leeds United en Arsenal FC tegen elkaar. De wedstrijd wordt om 15:00 getrapt in Elland Road, wat gelegen is in het mooie leeds. De scheidsrechter van vandaag heet Chris Kavangh, aan hem is de taak om deze wedstrijd tot een goed eind te brengen.

Leeds United, de ploeg die vorig jaar nog maar net degradatie voorkwam, doet het dit jaar ook niet fantastisch. Van de acht gespeelde wedstrijden wisten ze maar twee keer te winnen. Daarnaast werd er drie keer gelijk gespeeld, en verloren ze drie keer. The Peacocks wisten 11 keer te scoren en kregen 12 doelpunten tegen.

Arsenal heeft een fantastisch seizoen, zowel in de nationale competitie, als in Europa. De laatste zes wedstrijden werden allemaal gewonnen door The Gunners. In de competitie staat de ploeg van Mikel Arteta bovenaan. Ze wisten acht wedstrijden te winnen en verloren er slechts eentje, van Manchester United. In deze negen wedstrijden scoorde Arsenal maar liefst 23 keer en kreeg het 10 doelpunten tegen.

Gabriel Jesus scoorde dit seizoen al 5 keer voor de Londense topclub. De van Manchester City overgekomen spits speelt mooi voetbal en lijkt het erg na zijn zin te hebben in Londen.

Onderling heeft Arsenal niks te vrezen voor Leeds. De laatste 4 onderlinge duels werden allemaal gewonnen door Arsenal. Daarnaast verloren The Gunners al 11 wedstrijden niet van The Peacocks.

Wij denken dat Arsenal wint, mede door een doelpunt van Gabriel Jesus.