Engelsman scoort zevende goal van het seizoen voor een inzet van 7! 

Vanmiddag staat er weer een topper op het programma in de Premier League. Liverpool gaat het opnemen tegen Manchester City. De wedstrijd begint om 17:30 en wordt gespeeld op Anfield. Dit stadion is gelegen in Liverpool en heeft capaciteit voor 53.394 bezoekers. De wedstrijd staat onder leiding van de 43 jarige Engelsman, Anthony Taylor.

Liverpool staat met tien punten uit acht wedstrijden op een dramatische elfde plek. De ploeg van Jurgen Klopp wist maar twee keer te winnen, van AFC Bournemouth en Newcastle United. Daarnaast werd er vier keer gelijkgespeeld en twee keer verloren. In deze wedstrijden kwamen ze twintig keer tot scoren en moesten ze twaalf goals incasseren. 

Manchester City staat met 23 punten uit negen wedstrijden op een tweede plaats. Alleen Arsenal staat boven de Citizens, met 24 punten uit negen wedstrijden. 

De ploeg van Pep Guardiola wist zeven keer te winnen en twee keer gelijk te spelen. De club uit Manchester wist 33 keer te scoren en kreeg negen goals tegen. Haaland heeft een groot aandeel in de gemaakte doelpunten, hij maakte er namelijk 15 en is daarmee topscorer van de Premier League. Ook Phil Foden scoort makkelijk, hij wist 6 keer het net te vinden. 

In de laatste zes onderlinge wedstrijden tussen Liverpool en Manchester City kwamen beide teams tot scoren. Daarnaast vielen er in de laatste vijf wedstrijden meer dan 2.5 goal.

Wij verwachten dat Manchester City wint, beide teams scoren en er meer dan 2.5 goal valt. Ook denken wij dat Phil Foden zijn zevende goal van het seizoen scoort.