Braziliaan scoort voor de 4e keer op rij voor ruim 5 keer je inzet!

Manchester United zal het vanmiddag gaan opnemen tegen Newcastle United. De nummer vijf van de competitie tegen de nummer zes van de competitie. Er zal om 15:00 worden afgetrapt op Old Trafford. De arbiter van vandaag is Craig Pawson.

The Red Devils heeft een bewogen seizoen tot nu toe. De eerste twee wedstrijden van de competitie werden verloren. Daarna werden er vier wedstrijden gewonnen, en vervolgens werd er verloren van Manchester City. De laatste drie wedstrijden is de ploeg van Erik Ten Hag ongeslagen. Er werd twee keer gewonnen in de Europa League en één keer in de competitie. Met 15 punten uit 8 wedstrijden staat Manchester United op de 5e plek.

De nieuwe aankoop, Antony Matheus dos Santos wist al drie keer te scoren voor The Red Devils. De Braziliaan scoorde drie wedstrijden op rij in de Premier League en heeft een goede vorm te pakken.

Newcastle United heeft een goed seizoen. De ploeg van Eddie Howe zag een aantal nieuwe spelers binnenkomen dit seizoen zoals: Kieran Trippier, Sven Botman en Bruno Guimarães. Newcastle won drie wedstrijden, speelde vijf keer gelijk en verloor pas één keer dit seizoen. Met 14 punten uit 9 wedstrijden staan The Magpies op de 6e plek.

De laatste 5 onderlinge duels zijn allemaal in het voordeel van Manchester United. Ze verloren geen één keer in de laatste vijf onderlinge wedstrijden. Er werd vier keer gewonnen en eenmaal gelijk gespeeld.

Wij denken dat de ploeg van Ten Hag wederom wint, en dan Antony zijn 4e doelpunt op rij zal scoren.