Verrassing van de competitie wint weer voor ruim 3 keer je inzet!

Om 17:00 staat er weer een wedstrijd in Ligue 1 op het programma. Lorient gaat het opnemen tegen Stade de Reims. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Yves Allainmat-Le Moustoir, dit is gelegen in Lorient. Mathieu Vernice moet de wedstrijd in goede banen zien te leiden. 

Lorient staat op een verrassende tweede plek in de Ligue 1. Vorig jaar eindigde de club nog op een zestiende plaats in de Ligue 1. Dit seizoen werd er acht keer gewonnen, onder andere van Olympique Lyonnais en Lille OSC. Daarnaast werd er slechts één keer gelijkgespeeld en verloren. De ploeg van Régis Le Bris wist 21 keer te scoren en moest 14 goals incasseren. Terem Moffi heeft een groot aandeel in de gemaakte goals, hij maakte er namelijk acht. Hierdoor is hij gedeeltelijk topscorer van de Ligue 1 met topspelers als Mbappe en Neymar.

De tegenstander Reims, staat op een vijftiende plaats met acht punten uit tien wedstrijden. De ploeg van Oscar Garcia wist slechts één keer te winnen. Daarnaast werd er vijf keer gelijkgespeeld en vier keer verloren. In deze wedstrijden moesten ze negentien goals incasseren en kwamen ze twaalf keer tot scoren.

Lorient heeft de laatste zes wedstrijden in de Ligue 1 gewonnen. Daarentegen heeft Stade de Reims vijf keer niet gewonnen.

Wij denken dat Lorient voor de zevende keer achter elkaar wint in de Ligue 1. Daarnaast verwachten we dat Terem Moffi een goal scoort.