Orobici wint in doelpuntarme pot voor ruim een inzet van 4!

Vanavond staat er weer een wedstrijd in de Serie A op het programma. Atalanta gaat het thuis opnemen tegen een club uit de provincie Modena, Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in het Gewiss Stadium en begint om 20:45. Het stadion is gelegen in Bergamo.

Atalanta staat op een tweede plaats met 21 punten uit 9 wedstrijden. De club uit Bergamo, wist zes keer te winnen. Daarnaast werd er drie keer gelijkgespeeld. In deze wedstrijden wist Atalanta veertien keer te scoren en kregen ze slechts vijf doelpunten tegen. De Nederlander Teun Koopmeiners is clubtopscorer van Atalanta, hij wist vier goals te maken. 

De tegenstander Sassuolo staat met twaalf punten uit negen wedstrijden op een negende plek. De ploeg van Alessio Dionisi wist drie wedstrijden te winnen en drie wedstrijden gelijk te spelen. Daarnaast werd er ook drie keer verloren, van onder andere Juventus en Inter. In deze wedstrijden kwam Sassuolo elf keer tot scoren en moesten ze tien goals incasseren. Davide Frattesi heeft een groot aandeel in de gemaakte doelpunten, hij nam 3 doelpunten voor zijn rekening.

De laatste negen wedstrijden heeft Atalanta niet verloren. Daarnaast vielen er in de laatste vier van de vijf wedstrijden van Atalanta minder dan 2.5 goal.

Wij verwachten dat Atalanta wint en er minder dan 2.5 goal valt.