Middenmoter sluit verrassend aan bij de top voor bijna 3 keer je inzet!

De tweede wedstrijd van vanavond in de Ligue 1 wordt gespeeld tussen RC Lens en Montpellier HSC. De wedstrijd wordt gespeeld in het Stade Bollaert-Delelis en staat onder leiding van Hakim Ben El Hadj.

RC Lens heeft een erg mooi seizoen tot dusver. Er werd al zes keer gewonnen. Daarnaast speelde de Noord-Franse ploeg drie keer gelijk en verloor het pas één keer. Vorig seizoen werd de club nog 7e. Het team van trainer Frank Haise doet het dit seizoen dus erg goed. Met 21 punten uit 10 wedstrijden staan ze dan ook op een keurige 4e plaats, alleen Marseille, Lorient en PSG wisten het beter te doen.

De 31 jarige Fransman, Florian Sotoca wist dit seizoen al zes keer te scoren voor Lens. Daarmee is het de 5e topscorer van de Ligue 1 en topscorer van Lens. De ploeg wist dit seizoen 17 goals te maken, waarvan Sotoca bij 8 goals betrokken was.

Montpellier HSC beleeft een mindere fase in een matig seizoen tot nu toe. Van de laatste 5 wedstrijden wisten ze er maar één te winnen, er werden er maar liefst vier verloren! De ploeg van Olivier Dall’Oglio staat momenteel op een 10e plek. Er werden vier wedstrijden gewonnen, en zes wedstrijden verloren.

RC Lens heeft dit seizoen thuis nog niet verloren, sterker nog, alle 5 de thuiswedstrijden werden gewonnen. Wij denken mede hierom en de huidige vorm van beide partijen, dat Lens zal winnen en Sotoca een doelpunt zal maken.

Live Betting NL - de #1 op live wedden