Strijd tussen de koplopers kent maar één winnaar voor 5 keer je inzet!

Het is weer tijd voor een wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie. In speelronde 11 zullen de nummer 2 (PEC Zwolle) en nummer 1 (Heracles Almelo) het tegen elkaar gaan opnemen. De wedstrijd wordt om 20:00 afgetrapt in het MAC³PARK stadion, gelegen in Zwolle. De arbiter van de avond is Rob Dieperink.

PEC Zwolle begon het seizoen fantastisch, zo werd er in de eerste zeven wedstrijden geen wedstrijd verloren, sterker nog, de Zwollenaren wonnen zes wedstrijden en speelden één keer gelijk. De laatste drie wedstrijden gaat het echter wat minder voor de oud-eredivisie ploeg, zo verloor het twee keer en speelde het één keer gelijk. Met 20 punten uit 10 wedstrijden staat de ploeg van Dick Schreuder op de 2e plek. In deze 10 wedstrijden scoorde PEC maar liefst 24 keer en kreeg het 14 goals tegen.

Heracles Almelo heeft een fantastisch seizoen tot nu toe. Er werd maar liefst acht keer gewonnen. Daarnaast speelden de Almeloërs één keer gelijk en verloren zij ook maar één keer. De ploeg van John Lammers won de laatste vijf wedstrijden allemaal. Met 25 punten uit 10 wedstrijden staat Heracles bovenaan. In deze tien wedstrijden kwam de ploeg 27 keer tot scoren en moest het 12 goals incasseren.

Bij beide teams vallen er ontzettend veel doelpunten. Voor zowel PEC Zwolle als Heracles Almelo geldt dat er in negen van de laatste tien wedstrijden meer dan tweeënhalf doelpunten viel.

Wij denken dat Heracles hun huidige vorm doorzet, en wint in een doelpuntrijke pot.