Spitsenduo scoort voor een inzet van 8!

Vanavond staat de eerste wedstrijd van speelronde 10 in de Bundesliga op het programma. FC Schalke 04 gaat het thuis opnemen tegen 1899 Hoffenheim. De wedstrijd begint om 20:30 en wordt gespeeld in de Veltins Arena. Dit stadion is gelegen in Gelsenkirchen. De 31 jarige scheidsrechter Florian Badstubner moet de wedstrijd in goede banen zien te leiden.

De thuisploeg FC Schalke 04, staat met zes punten uit negen wedstrijden op een zestiende plaats. De promovendus wist slechts één keer te winnen, van VFL Bochum. Daarnaast werd er drie keer gelijkgespeeld en maar liefst vijf keer verloren. In deze wedstrijden werden 10 doelpunten gemaakt en 21 doelpunten geïncasseerd. De topscorer van Schalke is Marius Bülter, hij maakte drie van de tien goals in de Bundesliga. 

Hoffenheim staat op een zevende plek in de Bundesliga. De ploeg van Andre Breitenreiter wist veertien punten te halen uit negen wedstrijden. Er werden vier wedstrijden gewonnen, van onder andere Bayer Leverkusen. Daarnaast werd er twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren. In negen wedstrijden kreeg Hoffenheim tien goals tegen en wisten ze veertien te scoren. Het spitsenduo Kramaric en Dabbur, zijn samen verantwoordelijk voor zes goals. Beide spitsen scoorden drie keer. 

In de laatste vier onderlinge wedstrijden won Hoffenheim twee keer, werd het één keer gelijk en wist FC Schalke één keer te winnen.

Wij verwachten dat Hoffenheim wint en de spitsen Kramaric en Dabbur een doelpunt scoren.

Live Betting NL - de #1 op live wedden