Nuestra Señora de la Torre wint en houdt de nul voor bijna een inzet van 3!

Vanavond staat er weer een wedstrijd in de La Liga op het programma. Rayo Vallecano gaat het thuis opnemen tegen Getafe. De wedstrijd wordt in Estadio de Vallecas gespeeld en er wordt om 21:00 afgetrapt. Het stadion is gelegen in Madrid. 

De thuisploeg Rayo Vallecano, staat met tien punten uit acht wedstrijden op een tiende plek in de La Liga. De club uit Madrid wist drie keer te winnen, van Espanyol, Valencia en Elche CF. Daarnaast werd er ook één keer gelijkgespeeld, uit tegen Barcelona.

Ook werd er vier keer verloren, van RCD Mallorca, Osasuna, Athletic Club en UD Almeria. In deze wedstrijden kwam de ploeg van Andoni Iraola tot tien goals en moest het 12 goals incasseren.

Getafe staat op een zestiende plaats met zeven punten uit acht wedstrijden. Getafe wist de eerste vier wedstrijden in de La Liga niet te winnen. Er werd drie keer verloren en één keer gelijkgespeeld. Daarna werd er twee keer gewonnen, van Real Sociedad en Osasuna. De laatste twee wedstrijden werden verloren, van Real Valladolid en de Koninklijke ook wel Real Madrid. Getafe moest zestien doelpunten incasseren in de La Liga en kwam acht keer tot scoren.

De laatste drie onderlinge edities heeft Rayo Vallecano niet verloren. Ook kregen ze drie wedstrijden geen tegendoelpunten.

Wij verwachten dat Rayo Vallecano de drie punten in eigen huis houdt en dat ze de nul houden voor de vierde keer op rij tegen Getafe.

Live Betting NL - de #1 op live wedden