Meest efficiënte speler in Europa weet opnieuw zijn ploeg te helpen!

Vandaag staat er voor PSV een Europese avond op het programma. Ze nemen het thuis op tegen FC Zurich. Voor de Eindhovenaars is een overwinning natuurlijk zeer welkom, aangezien ze de punten nodig hebben voor overwintering in de Europa League.

PSV heeft 4 punten weten te behalen uit de eerste 2 wedstrijden. Ze speelden 1-1 gelijk tegen Bodo/Glimt, waarna ze vorige met 1-5 Zurich verpulverden. Dit kwam mede door een goed spelende Gakpo. De Nederlander wist 2 keer te scoren en gaf 1 assist. In de laatste 9 wedstrijden voor zijn club wist hij maar liefst 10 keer het net te vinden. Afgelopen weekend was het wederom raak, hij bezorgde PSV in de 90ste min de 3 punten.

Zurich verkeerd in een dramatische vorm. Ze pakten nog geen punten in de Europa League, waardoor ze dan ook laatste staan. In de competitie gaat het niet veel beter, daar wisten ze slechts 2 punten te behalen in de laatste 5 wedstrijden. Dit betekent dat ze al 9 wedstrijden niet meer hebben kunnen winnen. Hierdoor verwachten we dan ook opnieuw een simpele zege voor onze landgenoten. We denken dat Gakpo wederom doeltreffend zal zijn!