Italiaan scoort derde doelpunt in Europa dit seizoen voor ruim een inzet van 4! 

Vanavond is er weer een wedstrijd in de Europa League. In Groep G gaan FC Nantes en SC Freiburg het tegen elkaar opnemen. Om 18:45 wordt er afgetrapt in Stade de la Beaujoire, gelegen in de Franse stad Nantes. De Zweedse scheidsrechter Glenn Nyberg moet de wedstrijd in goede banen zien te leiden.

Nantes staat met drie punten uit drie wedstrijden op een derde plek. De Franse club wist maar één wedstrijd te winnen. Er werd met 1-2 gewonnen van Olympiacos. Daarnaast werd er twee keer verloren, met 0-3 van Qarabag FK en met 2-0 van aankomende tegenstander SC Freiburg.

In deze wedstrijden kwam Nantes twee keer tot scoren en moesten ze zes goals incasseren. In de Ligue 1 staat de ploeg van Antoine Kombouare op een teleurstellende negentiende plaats met zeven punten uit tien wedstrijden. Er werd slechts één keer gewonnen, vier keer gelijk gespeeld en vijf keer verloren.

SC Freiburg staat op de  eerste plaats en heeft nog geen puntverlies geleden in Europa. Alle drie de wedstrijden werden gewonnen. De eerste wedstrijd werd met 2-1 gewonnen van Qarabag FK. De tweede wedstrijd werd uit met 0-3 gewonnen van Olympiacos. Vorige week werd er met 0-2 gewonnen van  de aankomende tegenstander FC Nantes. 

Grifo en Gregoritsch hebben een groot aandeel in de gescoorde goals, beide waren twee keer trefzeker.

Ook in de Bundesliga doet Freiburg het erg goed. Na negen wedstrijden werden er achttien punten binnengehaald en daarmee staat de ploeg van Christian Streich op een tweede plek in de Bundesliga. Er werd vijf keer gewonnen, drie keer gelijkgespeeld en één keer verloren. 

Wij verwachten dat SC Freiburg aan het langste eind trekt en Grifo een doelpunt scoort.