Braziliaan scoort in doelpuntrijke pot voor 4 keer je inzet!

In de Europa League zal vanavond weer een mooie wedstrijd klaar staan, tussen FK Bodø Glimt en Arsenal FC. De wedstrijd vindt plaats in het Noorse Bodø, en zal om 18:45 afgetrapt worden in het Aspmyra Stadion.

Bodø Glimt gaat richting het einde van het seizoen in de Noorse competitie. De ploeg staat momenteel op een 2e plek, met 48 punten. Koploper Molde FK heeft 15 punten meer en met nog 5 wedstrijden te gaan, lijkt het erop dat Bodø Glimt geen kampioen meer kan worden. De focus kan dus gelegd worden op de Europese velden. De ploeg van Kjetil Knudsen heeft in de Europa League 4 punten weten te behalen, er werd één keer gewonnen, ze speelden één keer gelijk en verloren dus ook één keer.

Tegenstander Arsenal heeft werkelijk een fantastisch seizoen. In de competitie staat het met 24 punten uit negen wedstrijden bovenaan. Er werd acht keer gewonnen en pas één keer verloren, van Manchester United. Ook in de Europa League zijn de Londenaren lekker bezig, beide wedstrijden werden gewonnen. The Gunners wisten hun laatste vijf wedstrijden allemaal te winnen.

Gabriel Martinelli is één van de topspelers van Arsenal. De jonge Braziliaan wist al vier keer te scoren en gaf daarnaast twee assists. Afgelopen week wist Martinelli ook een doelpunt te maken, tegen de grootmacht Liverpool.

Bij beide teams vallen er veel doelpunten, bij Bodø Glimt viel er in vijf van de laatste zes wedstrijden meer dan tweeënhalf doelpunt. Bij Arsenal was dit het geval in de laatste acht wedstrijden. De vorige editie eindigde in een 3-0 voor Arsenal, dit was afgelopen week.

Wij denken dat Gabriel Martinelli een groot aandeel zal hebben in de overwinning van Arsenal.