Duits international weet opnieuw het net te vinden in de Champions League!

Vanavond nemen Viktoria Plzen en Bayern München het tegen elkaar op in de Champions League. Voor Plzen kan deze wedstrijd het einde betekenen van hun Europees avontuur. Ze staan namelijk laatste in de groep met 0 punten. Bayern kan met een overwinning en een gunstig resultaat in de andere wedstrijd praktisch zeker zijn van groepswinst.

De andere 2 ploegen in groep C zijn Inter en Barcelona. Tegen beide ploegen wisten de Duitsers met 2-0 tegen te winnen. Vorige week was de eerste ontmoeting met Plzen, die eindigde in een veelzeggende 5-0 score. Met name Sané lijkt in een goede vorm te verkeren. De Duits international scoorde dit seizoen al in elke Champions League-wedstrijd, waardoor zijn teller al op 4 staat. Ook in de competitie doet de buitenspeler het de laatste tijd goed. In zijn laatste 2 Bundesliga-duels wist hij telkens het net te vinden.

Zoals eerder vermeld heeft Plzen nog geen punten weten te pakken. De Tsjechische ploeg ging met 5-1 onderuit tegen Barcelona, waarna ook Inter met 2-0 te sterk was. De verdediging blijkt dus niet bestand te zijn tegen de goede aanvallers in de hoogste Europese competitie. We verwachten vandaag opnieuw een oppermachtig Bayern, dat zich niet in zal houden. We denken dat Sané zijn ploeg met een goal aan de overwinning zal helpen.