Belgen verrassen wederom voor 8,5 keer je inzet!

Vanavond wordt in groep B de 4e wedstrijd gespeeld van de Champions League. Om 18:45 zal de eerste wedstrijd worden afgetrapt tussen Atlético Madrid en Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in het Metropolitano Stadium, gelegen in Madrid en zal onder leiding staan van Danny Makkelie.

Atlético heeft een redelijk seizoen tot dusver. Er werd in de competitie vijf keer gewonnen, daarnaast speelden ze één keer gelijk en verloren ze tweemaal. Daarmee staan ze met 16 punten op de 4e plek. In de Champions League gaat het wat minder voor de club van Diego Simeone. Er werd uit drie wedstrijden pas één keer gewonnen, van FC Porto. Van zowel Bayer 04 Leverkusen als Club Brugge werd er verloren. Bij verlies vanavond kan het 100% geen groepshoofd meer worden.

Club Brugge heeft ook een redelijk seizoen tot nu toe. In de competitie verloor de regerend kampioen drie keer, speelde het één keer gelijk en won het zeven wedstrijden. Daarmee staat de club uit Brugge met 22 punten op de derde plek. In de Champions League doet de ploeg van Carl Hoefkens het verdacht goed, alle drie de wedstrijden werden tot nu toe gewonnen. In deze wedstrijden wist het team al 7 keer te scoren en kreeg het nog geen één tegengoal!

Wij denken dat Club Brugge weet te verrassen, en wederom wint van Atlético.