Uruguayaan scoort tweede goal in de Champions League voor bijna 4 keer je inzet!

Vanavond staat er weer een wedstrijd in de Champions League op het programma.

Shakhtar Donetsk neemt het in Groep F op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld Stadion Wojska Polskiego en begint om 21:00. Dit stadion is gelegen in de Poolse stad Warschau. De Israëliër Orel Grinfeeld moet de wedstrijd in goede banen zien te leiden.

Shakhtar Donetsk staat met vier punten op een tweede plaats in Groep F. De club uit Oekraïne wist één keer te winnen met 1-4, van RB Leipzig. Daarnaast speelde het met 1-1 gelijk tegen de Schotse club Celtic. Vorige week werd er uit bij Real Madrid met 2-1 verloren. De ploeg van Igor Jovicevic scoorde zes keer en kreeg vier goals tegen. Shved en Mudryk maakten beide twee goals en zijn de clubtopscorers in de Champions League.

Real Madrid is nog zonder puntverlies in de Champions League en staat met negen punten bovenaan in Groep F. De eerste wedstrijd werd gemakkelijk met 0-3 gewonnen van Real Madrid. De tweede wedstrijd werd thuis met 2-0 gewonnen van RB Leipzig. De derde wedstrijd werd met 2-1 gewonnen van aankomende tegenstander Shakhtar Donetsk. Het doelsaldo van Real dateert zeven goals voor en één tegen. Vinicius Junior is met twee goals clubtopscorer van Real Madrid. De andere doelpuntenmakers zijn Valverde, Hazard, Rodrygo, Modric en Asensio.

De laatste drie onderlinge wedstrijden werden gewonnen door de Spaanse club Real Madrid.

Wij verwachten dat Real Madrid weer wint en Federico Valverde een doelpunt maakt.