The Blues winnen 5 duels op rij voor bijna 4 keer je inzet!

In het Stadio Giuseppe Meazza, oftewel San Siro speelt AC Milan vanavond de 4e wedstrijd van de groepsfase tegen Chelsea FC. De wedstrijd begint om 20:45 en staat onder leiding van Duitse arbiter, Daniel Siebert. De winnaar van deze pot doet goede zaken om groepshoofd te kunnen worden.

AC Milan kampt met veel blessures. Spelers zoals: De Ketelaere, Zlatan, Kjaer en Maignan doen niet mee. Desondanks wist de regerend kampioen afgelopen zaterdag te winnen van de grootmacht Juventus. De ploeg van Stefano Pioli staat in de competitie op een magere 5e plek. Er werd zes keer gewonnen, ze speelden twee keer gelijk en verloren pas één keer. In de Champions League staat de ploeg uit Milaan op een derde plek. Er werd gelijkgespeeld tegen Red Bull Salzburg, gewonnen van Dinamo Zagreb en verloren van aankomende tegenstander, Chelsea.

Chelsea FC staat op een 4e plek in de Premier League. De club uit Londen won vijf wedstrijden, speelde één keer gelijk en verloor twee wedstrijden. Het lijkt erop alsof de vorm bij Chelsea, door nieuwe trainer Graham Potter, een stuk beter is geworden. Zo werden de laatste 3 wedstrijden allemaal gewonnen. In de Champions League staan The Blues op de 2e plek. Er werd verloren van Dinamo Zagreb, gelijkgespeeld tegen Red Bull Salzburg en gewonnen van AC Milan.

Onderling heeft Chelsea al vier wedstrijden gewonnen van AC Milan, waarvan de meest recente vorige week was, die werd met 3-0 gewonnen door de Londenaren. Bij beide teams vallen er veel goals. Bij AC Milan viel er in 5 van de laatste 6 wedstrijden meer dan tweeënhalf doelpunten en bij Chelsea was dit in 6 van de laatste 8.

Wij denken dat de Londenaren de winst uit Italië mee zal nemen in een doelpuntrijke pot.

Live Betting NL - de #1 op live wedden