De Borussen winnen doelpuntrijk duel voor ruim 3 keer je inzet!

Vanavond wordt er weer gevoetbald in de Champions League. De vierde wedstrijd in de groep staat op het programma. Borussia Dortmund neemt het thuis op tegen Sevilla. De wedstrijd begint om 21:00 en wordt gespeeld in het Signal Iduna Park. Dit stadion is gelegen in Dortmund. De wedstrijd staat onder leiding van de Srdjan Jovanovic, afkomstig uit Montenegro. 

Dortmund staat met zestien punten op een vierde plek in de Bundesliga. De ploeg van de 39 jarige Edin Terzic wist vijf keer te winnen dit seizoen. Daarnaast speelden Dortmund één keer gelijk, dit was afgelopen weekend tegen grootmacht FC Bayern München. Waar na 90 minuten en extra tijd 2-2 op het scorebord stond. Daarnaast verloren de Borussen ook drie keer. In deze negen wedstrijden wisten ze dertien keer te scoren en moesten ze twaalf goals incasseren. 

De tegenstander Sevilla, staat op een teleurstellende achttiende plaats in de La Liga. Waar ze vorige jaar nog vierde werden, staan ze nu onder de degradatiestreep met zes punten uit acht wedstrijden. De Sevillistas wisten slechts één wedstrijd te winnen, tegen Espanyol. Daarnaast werd er drie keer gelijk gespeeld en vier keer verloren. 

In deze acht wedstrijden kwam Sevilla acht keer tot scoren en werden er veertien goals geïncasseerd.

In de laatste vier van de vijf onderlinge wedstrijden, wisten beide teams te scoren.

Wij verwachten dat Borussia Dortmund wint en beide teams scoren.