The Villans winnen doelpuntrijk duel voor ruim 4 keer je inzet!

Vanavond staat de laatste wedstrijd van speelronde 10 in de Premier League op het programma. Nottingham Forest  gaat het opnemen tegen Aston Villa. De wedstrijd wordt gespeeld in de City Ground en begint om 21:00. Dit stadion is gelegen in Nottingham. 

De wedstrijd staat onder leiding van de 43 jarige Anthony Taylor. De Engelsman floot afgelopen week nog in de Champions League. Hij moet de wedstrijd in goede banen zien te leiden.

De promovendus staat op een teleurstellende laatste plaats. Nottingham Forest wist pas vier punten te verzamelen uit negen wedstrijden. De ploeg van Steve Cooper wist één wedstrijd te winnen en één gelijk te spelen, tegen West Ham United werd gewonnen en tegen Everton werd gelijkgespeeld. Daarnaast werd er zes keer verloren. Ze wisten maar zes keer te scoren en kregen maar liefst 21 goals tegen.

Aston Villa staat op een zestiende plaats met acht punten uit acht wedstrijden. De ploeg van Steven Gerard wist twee keer te winnen en twee keer gelijk te spelen. Daarnaast werd er vier keer verloren. Aston Villa kwam zes keer tot scoren toe in de Premier League en moest tien doelpunten incasseren.

Nottingham Forest en Aston Villa hebben al een aantal wedstrijden tegen elkaar gespeeld. De voorgaande vier wedstrijden heeft Aston Villa niet verloren. In de zes van de zeven laatste onderlinge duels, wisten beide teams te scoren en vielen er meer 2.5 goal.

Wij verwachten dat Aston Villa wint, beide teams scoren en er meer dan 2.5 goal valt.