Romeinen winnen voor 5,5 keer je inzet!

Vanavond om 20:45 wordt de wedstrijd tussen Fiorentina en SS Lazio afgetrapt. De wedstrijd wordt gespeeld in het Stadio Artemio Franchi, gelegen in Florence. Fabio Maresca is de arbiter van vanavond, en zal de wedstrijd in goede banen moeten leiden.

Fiorentina heeft met nieuwe aankoop Luka Jovic nog niet weten te overtuigen. De ploeg uit Florence wist pas twee keer te winnen, speelde twee keer gelijk en verloor drie wedstrijden. Daarmee staat La Viola op de 11e plek. Fiorentina scoort niet gemakkelijk, zo scoorden ze pas zeven keer in acht wedstrijden, daarnaast kreeg het ook pas zeven goals tegen.

Lazio Roma doet het een stuk beter. De Romeinen verloren in de competitie pas één keer. Daarnaast werd er vijf keer gewonnen en speelden ze twee keer gelijk. Lazio scoorde maar liefst 17 doelpunten en kreeg er pas 5 tegen. De afgelopen drie wedstrijden kreeg de ploeg uit Rome geen tegengoal. In de Europa League gaat het een stuk stroever voor Lazio. In de poule met FC Midtjylland, SK Sturm Graz en Feyenoord, staan alle teams op vier punten na drie wedstrijden.

Van de laatste vijf edities, wist Lazio er vier van te winnen. Voor de ploeg uit Florence zal het dus een lastige kluif worden om weer een keer te winnen.

Wij denken dat SS Lazio Roma wint en wederom de nul weet te houden!

Live Betting NL - de #1 op live wedden