Kampioen wint minimaal voor bijna 4 keer je inzet!

In het Stadionul Francisc von Neuman, gelegen in Arad speelt UTA Arad vanavond tegen regerend kampioen CFR Cluj. De wedstrijd wordt om 19:30 afgetrapt en is de laatste wedstrijd in de huidige speelronde.

UTA Arad staat momenteel op een 11e plek, met vijftien punten. Er werd vier keer gewonnen, drie keer gelijk gespeeld en vijf keer verloren. De ploeg werd vorig jaar nog negende. Trainer Ilie Poenaru wist nog nooit te winnen van de trainer van CFR Cluj, Dan Petrescu. De Roemeense trainer verloor maar liefst 5 keer van zijn de trainer van Cluj.

CFR Cluj verkeerd momenteel in een prima vorm. Doordeweeks werd er met 0-1 gewonnen van Slavia Praag. In de Conference League staat de Roemeense ploeg onderaan, maar heeft het evenveel punten als de nummer 1, alle teams hebben namelijk vier punten. Cluj heeft echter een doelsaldo van twee voor en twee tegen. In de competitie loopt Cluj een aantal wedstrijden achter, zo heeft de rest er al 13 gespeeld en voor Cluj wordt dit pas de 11e. De regerend kampioen staat momenteel op een 4e plek, maar mocht het al zijn wedstrijden winnen, staat het bovenaan. Er werd tot dusver zeven keer gewonnen en drie keer verloren. Bij CFR Cluj vielen er in de laatste zes wedstrijden minder dan tweeënhalf doelpunt.

Onderling eindigt de wedstrijd vaak in een doelpunt arme pot. Van de laatste zes edities eindigde vijf edities in minder dan tweeënhalf doelpunten, daarnaast verloor Cluj de afgelopen drie edities niet.

Wij denken dat de regerend kampioen weer wint, in een pot met weinig doelpunten.

Live Betting NL - de #1 op live wedden