Clubtopscorer scoort voor ruim 4 keer je inzet!

Vanavond staat er weer een wedstrijd in de La Liga op het programma. Elche CF neemt het op tegen RCD Mallorca. De wedstrijd begint om 21:00 en wordt gespeeld in Estadio Martínez Valero. Dit stadion is gelegen in Elche. De wedstrijd staat onder leiding van de Spaanse scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez. 

Elche staat met één punt uit zeven wedstrijden op een teleurstellende laatste plaats. Vorige jaar eindigde ze nog op een knappe dertiende plek. Ze wisten één keer gelijk te spelen en verloren maar liefst zes keer. In deze zeven wedstrijden scoorden ze maar drie keer en kregen ze maar liefst achttien goals tegen. 

RCD Mallorca behaalde acht punten uit zeven wedstrijden. De ploeg van Javier Aguirre wist twee keer te winnen, tegen Rayo Vallecano en UD Almeria. Ook werd er twee keer gelijkgespeeld, tegen Athletic Club en Girona FC. Daarnaast werd er drie keer verloren, tegen Real Betis, Real Madrid en Barcelona. In deze wedstrijden kwamen ze zes keer tot scoren en moesten ze acht goals incasseren. Vedat Muriqi maakte de helft van de goals, namelijk drie. 

In de laatste vijf onderlinge wedstrijden, heeft Elche CF geen één keer verloren.

Ondanks dat Elche de laatste vijf onderlinge edities niet heeft verloren, verwachten wij dat RCD Mallorca wint. 

Ook verwachten wij dat clubtopscorer Vedat Muriqi een doelpunt maakt.