Partenopei wint in doelpuntrijk duel voor ruim een inzet van 2!

Vanavond staat er weer een wedstrijd in de Serie A op het programma. Cremonese gaat het opnemen tegen Napoli. De wedstrijd begint om 18:00 en wordt gespeeld in Stadio Giovanni Zini. Dit stadion is gelegen in Cremona. De 36 jarige Italiaan Rosario Abisso moet de wedstrijd in goede banen zien te leiden.

Cremonese staat op een negentiende plaats met drie punten. De promovendus wist drie keer gelijk te spelen, tegen Sassuolo, Atalanta en Lecce. De andere vijf wedstrijden werden verloren. Ze wisten maar zes keer te scoren en moesten vijftien goals incasseren. 

Napoli is nog ongeslagen en staat op een eerste plaats met twintig punten. De ploeg van Luciano Spalletti wisten zes keer te winnen en speelde twee keer gelijk. Ze wisten achttien keer te scoren en moesten zes goals incasseren. Afgelopen dinsdag wist Napoli nog met 1-6 te winnen tegen Ajax. Ook in de Champions League is Napoli nog ongeslagen. Met negen punten uit drie wedstrijden, staan zij bovenaan in Groep A. Ze scoorden dertien keer in de Champions League en kregen twee goals tegen. Zielinski en Raspadori maakten beide drie treffers en zijn de topscorers van Napoli in de Champions League

Wij verwachten dat Napoli wint en er meer dan 2.5 goal valt.

Live Betting NL - de #1 op live wedden