Brit scoort voor 4,5 keer je inzet!

Op Goodison Park, gelegen in Liverpool, speelt Everton vandaag tegen de grootmacht Manchester United. David Coote zal om 20:00 op zijn fluitje blazen voor de aftrap. Het is de 10e speelronde van de Premier League.

De ploeg van Frank Lampard werd vorig jaar 16e en zorgde er maar net voor dat ze degradatie ontliepen. Dit seizoen gaat het for The Toffees niet heel veel beter. De ploeg wist pas twee keer te winnen, speelden vier keer gelijk, en verloren twee keer. Daarmee staat Everton op de 11e plek, met 10 punten. De ploeg scoort niet veel, maar krijgt er ook niet enorm veel tegen, zo scoorde Everton pas 7 keer, maar kreeg het ook precies 7 tegen.

Manchester United heeft het na een moeilijke start eindelijk wat beter op de rit. In de Premier League verloor het de eerste twee wedstrijd, waarna The Red Devils zich herpakte, en vier wedstrijden op rij wonnen, er werd vorige week alleen verloren van Manchester City. In de Europa League verloor de ploeg van Ten Hag de eerste wedstrijd met 1-0. Veel basisspelers kregen rust, zoals Bruno Fernandes en Marcus Rashford. Afgelopen week werd er ook maar net gewonnen van Omonia Nicosia, met 2-3. Rashford viel in de tweede helft in, en wist met twee doelpunten en een assist de wedstrijd te redden.

Wij denken dat Manchester United de huidige vorm in de Premier League vasthoudt. Daarnaast denken we dat Marcus Rashford weer een doelpunt zal maken.