Blaugrana wint doelpuntrijk duel voor ruim 2 keer je inzet!

Vanavond staat er weer een wedstrijd in de La Liga op het programma. Barcelona gaat het opnemen tegen Celta Vigo. De wedstrijd begint om 21:00 en wordt gespeeld in de Spotify Camp Nou. De wedstrijd staat onder leiding van de Spaanse scheidsrechter José Luis Munuera Montero. 

Barcelona staat met negentien punten op de eerste plaats. Real Madrid staat in punten gelijk, maar Barca heeft een beter doelsaldo. De ploeg van Xavi wist zes keer te winnen en speelde één keer gelijk. In zeven wedstrijden wisten ze negentien keer te scoren en kregen ze maar één goal tegen. Lewandowski maakte negen van de negentien doelpunten en is topscorer van de La Liga.

Celta Vigo staat op een elfde plaats met tien punten uit zeven wedstrijden. De ploeg van Eduardo Coudet wist drie keer te winnen, van Girona FC, Cádiz en Real Betis. Er werd gelijkgespeeld tegen Espanyol en verloren van Real Madrid, Atletico Madrid en Valencia. Ze wisten negen goals te maken en kregen dertien goals tegen.

In de laatste zes onderlinge duels tussen FC Barcelona en Celta Vigo vielen er elke keer meer dan 2.5 goal.

Wij verwachten dat Barcelona wint, er meer dan 2.5 goal valt en Lewandowski scoort.