The Citizens winnen in doelpuntrijk duel voor ruim 3 keer je inzet!

Vandaag staat de Premier League weer op het programma. Manchester City gaat het thuis opnemen tegen Southampton. 

De wedstrijd begint om 16:00 en wordt gespeeld in het Etihad Stadium. Dit stadion is gelegen in Manchester. De wedstrijd staat onder leiding van Andy Madley.

Manchester City is nog ongeslagen en wist twintig punten te behalen uit acht wedstrijden. Er werd zes keer gewonnen en twee keer gelijkgespeeld. In deze wedstrijden kwam Manchester City 29 keer tot scoren en werden negen goals geïncasseerd. Haaland wist 14 goals te maken en is daarmee topscorer van de Premier League. Ook in de Champions League is Haaland op schot, hij wist vijf goals te maken in drie wedstrijden.

De tegenstander Southampton staat op een teleurstellende zestiende plaats. The Saints wisten zeven punten te behalen uit acht wedstrijden. Er werd twee keer gewonnen, van Leicester en Chelsea. Daarnaast werd er één keer gelijkgespeeld en vijf keer verloren. De ploeg van Ralph Hasenhüttl scoorde acht keer en kreeg dertien goals tegen. Joe Aribo en Che Adams zijn de clubtopscorers, met beide twee doelpunten in de Premier League.

In de laatste vijf onderlinge edities heeft Manchester City niet verloren.

Wij verwachten dat Manchester City wint, Haaland twee keer scoort en er meer dan 3.5 goal valt.