Spanjaard scoort in doelpuntrijke pot voor drie keer je inzet!

In de elfde speelronde treffen Club Brugge en KVC Westerlo elkaar. De vorige zeven edities werden allemaal gewonnen door Club Brugge, daarnaast verloor de kampioen van afgelopen seizoen al 16(!) wedstrijden niet van Westerlo, sterker nog, er werd nog nooit verloren van Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in het Jan Breydel Stadion, gelegen in Brugge. De Belgische scheidsrechter Bert Put heeft de leiding over de wedstrijd.

Club Brugge is in goeden doen, zo werd er doordeweeks met 2-0 gewonnen van Atlético Madrid. De ploeg van Carl Hoefkens staat in de Champions League met negen punten bovenaan, alle wedstrijden werden tot dusver gewonnen. In de competitie begon het wat stroef, zo werden er in de eerste drie wedstrijden maar 4 punten behaald. De club lijkt echter zijn vorm van vorig jaar terug te pakken, want van de zeven wedstrijden die daaropvolgend kwamen, werden er zes gewonnen en één verloren.

De Spanjaard, Ferran Jutgla, heeft een goed seizoen, hij is momenteel topscoorder van de Blauw-Zwarten. Hij wist in de competitie al zes doelpunten te maken en in de Champions League wist hij ook al twee keer te scoren. In de afgelopen twee wedstrijden scoorde de Spanjaard.

KVC Westerlo is ook in goeden doen. De afgelopen vier wedstrijden werden allemaal gewonnen. De ploeg van Jonas de Roeck staat momenteel op de zevende plek. Er werden vijf wedstrijden gewonnen en vijf verloren. De ploeg lijkt in een goede vorm te zijn, maar zal het lastig krijgen tegen de regerend kampioen.

Wij denken dat Club Brugge wederom wint van Westerlo, en dat Ferran Jutgla weer een doelpunt zal maken.