Rossoneri wint doelpuntrijk duel voor ruim een inzet van 3!

Vandaag staat de negende speelronde in de Serie A op het programma. AC Milan gaat het opnemen tegen Juventus. De wedstrijd wordt in San Siro gespeeld en begint 18:00. De wedstrijd staat onder leiding van de Italiaanse arbiter Daniele Orsato. Hij moet de wedstrijd in goede banen zien te leiden. 

De thuisploeg AC Milan, staat met zeventienpunten op een vijfde plek in de Serie A. Ze wisten vijf keer te winnen, van Udinese, Bologna, Inter, Sampdoria en Empoli. De ploeg van Stefano Pioli speelde gelijk tegen Atalanta en Sassuolo. Daarnaast werd er verloren van Napoli.

In  deze wedstrijden wist Milan zestien keer te scoren en kregen ze negen goals tegen. Afgelopen woensdag verloren ze met 3-0 van Chelsea in de Champions League.

Juventus staat op een zevende plek met dertien punten uit acht wedstrijden. De ploeg van Massimiliano Allegri wist drie wedstrijden te winnen, tegen Sassuolo, Spezia en Bologna. Er werden vier wedstrijden gelijkgespeeld, tegen Sampdoria, Fiorentina, Salernitana en Roma. Ook werd er één verloren, van laagvlieger Monza. Juventus wist in deze wedstrijden twaalf keer tot scoren te komen en moest vijf goals incasseren.

De laatste drie onderlinge duels heeft AC Milan niet verloren.

Wij verwachten dat AC Milan wint en er meer dan 2.5 goal valt.