De Godenzonen wint in doelpuntrijk duel voor een inzet van 2!

Vanmiddag staat de tweede wedstrijd van de Eredivisie van dit weekend op het programma. FC Volendam speelt thuis tegen Ajax. De wedstrijd begint om 16:30 en wordt in het Kras Stadion gespeeld. Dit stadion is gelegen in Volendam. 

De promovendus staat op een gedeelde laatste plaats met FC Emmen en Vitesse. 

Alle drie de ploegen wisten maar vijf punten te verzamelen uit acht wedstrijden. 

FC Volendam wist één keer te winnen, twee keer gelijk te spelen en vijf keer te verliezen. In deze acht wedstrijden, kwam FC Volendam acht keer tot scoren. Daarentegen werden er maar liefst 23 goals geïncasseerd. Muhren en Daryl van Mieghem namen samen vier goals voor hun rekening. Beide aanvallers scoorden twee keer.

De Amsterdammers staan op een tweede plaats in de Eredivisie. De ploeg van Alfred Schreuder behaalde negentien punten uit acht wedstrijden. Er werd zes keer gewonnen, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, van koploper AZ. De laatste vier wedstrijden wist Ajax niet te winnen. Van Liverpool en AZ werd met 2-1 verloren. Go Ahead Eagles wist Ajax in de Johan Cruijf Arena op 1-1 te houden en Napoli won met maar liefst 1-6. 

De laatste drie onderlinge duels heeft Ajax niet verloren. 

Wij verwachten dat Ajax zich herpakt na het debacle van afgelopen week en wint. Daarnaast verwachten we dat beide teams scoren.