Braziliaan scoort wéér voor bijna 3 keer je inzet!

In het Coliseum Alfonso Perez stadion, gelegen in Getafe, zal Getafe CF het gaan opnemen tegen De Koninklijke, oftewel Real Madrid. Antonio Mateu Lahoz is de arbiter van vanavond, en zal om 21:00 op zijn fluitje blazen voor de aftrap.

Getafe doet het niet zo goed in La Liga. De ploeg van trainer Quique Forres wist dit seizoen pas twee keer te winnen, speelden één keer gelijk en verloren maar liefst vier wedstrijden. Daarmee staat de club momenteel op een 14e positie, met zeven punten uit zeven wedstrijden. In deze 7 wedstrijden wist de Spaanse ploeg pas acht keer te scoren en kreeg het al vijftien doelpunten tegen. Vorig seizoen wist Azulones thuis wel te winnen van Real Madrid, met 1-0.

Real Madrid heeft een top seizoen tot nu toe. In La Liga staat het momenteel op de tweede plek, met evenveel punten als concurrent FC Barcelona. Los Blancos won zes wedstrijden, en speelden één keer gelijk. In de zeven gespeelde wedstrijden scoorden ze al achttien keer en moest het zeven goals incasseren. De Madrilenen zijn inmiddels al 13 wedstrijden ongeslagen, zo wonnen zij ook alle drie hun wedstrijden in de groepsfase van de Champions League.

De topscorer van de ploeg heet Vinícius Júnior. De jonge Braziliaan scoorde in La Liga al vijf keer en kwam ook twee keer tot scoren in de Champions League. De linksbuiten wist de afgelopen twee wedstrijden een doelpunt mee te pakken. Wij denken dat Real Madrid de winst pakt, en dan Viní een grote bijdrage zal hebben door middel van een doelpunt te maken.

Live Betting NL - de #1 op live wedden