Oud-international verliest weer voor bijna 3 keer je inzet!

In het Bingoal Stadion, gelegen in Den Haag, zal de ploeg van Dirk Kuyt het gaan opnemen tegen de ploeg uit de lichtstad, FC Eindhoven. Laurens Gerrets is de arbiter en zal de wedstrijd onder zijn hoede nemen. Het is de tiende speelronde alweer in de Keuken Kampioen Divisie.

ADO Den Haag doet het dramatisch onder trainer Kuyt. Er werd dit seizoen pas twee keer gewonnen, daarnaast speelden de Hagenezen twee keer gelijk en verloor het al vijf keer. De nieuwe trainer, Dirk Kuyt, krijgt veel kritiek van onder andere zijn eigen fans, voor het dramatisch presteren dit seizoen. Momenteel staat ADO op de 17e plek van de ranglijst en bij verlies kan het zelfs onderaan komen te staan. Één lichtpuntje voor de Hagenezen, zij wisten de laatste zes edities niet te verliezen van FC Eindhoven.

FC Eindhoven beleeft een fantastisch seizoen. De ploeg van Rob Penders heeft dit seizoen nog geen één keer verloren. Er werd vijf keer gewonnen en de ploeg uit Eindhoven speelden vier keer gelijk. Daarmee staan ze met 19 punten momenteel op de 3e plek. De laatste drie wedstrijden werden alle drie gelijk gespeeld, een wat mindere periode dus. De ploeg werd vorig jaar derde en dit seizoen lijken ze die vorm vast te houden!

Wij denken dat FC Eindhoven weer weet te winnen na drie gelijke spelen, en dat trainer Dirk Kuyt verder onderuit zakt richting de degradatiestreep.

Live Betting NL - de #1 op live wedden