Los Rojillos wint en beide teams scoren voor ruim een inzet van 5! 

Vanavond staat er weer een wedstrijd in de La Liga op het programma. In speelronde 8 nemen Osasuna en Valencia het tegen elkaar op. De wedstrijd begint 21:00 en wordt gespeeld in het Estadio El Sadar. Dit stadion is gelegen in Pamplona in Spanje.

Osasuna staat op een zesde plaats met dertien punten uit zeven wedstrijden. De ploeg van Jagoba Arrasate wist vier keer te winnen, één keer gelijk te spelen en verloren twee keer. In deze zeven wedstrijden wisten ze acht keer te scoren en kregen ze zes doelpunten tegen. Chimy Ávila nam drie van de acht doelpunten voor zijn rekening. Daarnaast scoorde Kike Garcia en Aimar Oroz twee keer. Het achtste doelpunt werd gemaakt door Rubén Garcia.

Valencia staat op een negende plaats met tien punten uit zeven wedstrijden. De ploeg van Italiaan Gennaro Gattuso, wist drie keer te winnen, één gelijk te spelen en moest drie nederlagen incasseren. Er werden twaalf doelpunten gemaakt en Valencia kreeg zeven doelpunten tegen. Samu Castillejo is de topscorer van Valencia in de La Liga, met twee goals.

In de laatste negen onderlinge edities kwamen beide teams in acht wedstrijden tot scoren.

Wij verwachten dat Osasuna de drie punten in eigen huis houdt en dat beide teams scoren.

Live Betting NL - de #1 op live wedden