The Red Devils herpakken zich na een pijnlijk verlies afgelopen weekend voor ruim drie keer je inzet!

In het Neo GSP Stadium, gelegen in Nicosia, speelt Omonia Nicosia vandaag tegen Manchester United. De wedstrijd wordt gespeeld om 18:45 en staat onder leiding van João Pinheiro. De Portugese scheidsrechter zal de wedstrijd in goede banen moeten leiden.

Omonia Nicosia wist nog geen punt te pakken in de Europa League. Er werd verloren van FC Sheriff Tiraspol met 0-3, daarna werd ook verloren van Real Sociedad, met 2-1. In de competitie doen de Cyprioten het degelijk, daar wisten ze drie keer te winnen en werd er twee keer verloren. Met negen punten uit vijf wedstrijden staat de ploeg van Neil Lennon op de 5e plek.

Manchester United staat met drie punten op de tweede plek in groep E. De ploeg van Erik ten Hag verloor hun eerste wedstrijd met 0-1 van Real Sociedad, waar een aantal spelers, zoals Marcus Rashford, Bruno Fernandes en Jaron Sancho rust kregen. Daarna werd met 0-2 gewonnen bij FC Sheriff Tiraspol. In de competitie staat de club uit Manchester momenteel op de zevende plek, er werden vier wedstrijden gewonnen en er werden drie wedstrijden verloren. Afgelopen weekend leed de club een pijnlijke 6-3 nederlaag tegen Manchester City.

Jadon Sancho wist in de wedstrijd tegen FC Sheriff Tiraspol meteen te scoren, de Brit scoorde dit seizoen in zijn totaliteit drie keer voor Manchester United.

Wij denken dat Manchester United zich zal revancheren en dat Sancho daarbij een doelpunt zal maken.

Live Betting NL - de #1 op live wedden