Nederlandse dames weten niet te stunten in eigen huis tegen China!

Vanavond wordt er in Rotterdam de 2de wedstrijd van de tweede ronde in groep E gespeeld op het WK Volleybal voor dames. Deze wedstrijd zal gespeeld worden tussen bronze medaille winnares op het voorbije WK China en gastland en tevens ook de nummer vier van het vorige WK Nederland. We krijgen vanavond dus een heruitgave van de strijd om het brons 4 jaar geleden, toen wist China met 3-0 aan het langste eind te trekken. En dat zal volgens ons vanavond niet anders zijn.

China is momenteel aan een nagenoeg perfect WK bezig. Het verloor enkel nog maar van Brazilië met 3-1. Voor de rest wist het elke wedstrijd te winnen met 3-0. Nederland doet het ook zeker en vast niet slecht. Het wist al 4 keer te winnen en verloor nog maar 2 keer. Nu moeten we hier ook eerlijk in zijn en hebben de Nederlandse dames nog weinig grote ploegen tegengekomen.

Vanavond zal volgens ons Nederland de wet van de sterkste ondergaan. Maar ze hebben dit WK elke wedstrijd al minstens 1 set gepakt ook als ze verloren en we verwachten dat ze dat vanavond opnieuw zullen gaan en zo zal China dus winnen met 3-1.