De wereldkampioen geeft weinig kansen aan 33-jarige Engelsman!

Tijdens de achtste finales van de World Grand Prix Of Darts treft wereldkampioen en runner up van dit toernooi Gerwyn Price de nummer 12 van de wereld Joe Cullen.

Price won met 2-0 zijn eerste ronde zeer simpel tegen de Duitser Schindler. Joe Cullen had dan weer wat meer moeite in zijn eerste ronde. Hij won nipt met 2-1 tegen de Australiër Damon Heta.

Tot €100 Welkomstbonus + 100 échte Free Spins


Het laatste tornooi dat Price speelde was de World Series en dit tornooi won hij ook. Je kan dus wel zeggen dat hij in goede vorm is afgezakt naar dit tornooi. Cullen daarentegen speelde voor de World Grand Prix was de twaalfde European Tour en die verloor hij in de tweede ronde van Danny Noppert. Daarvoor verloor hij trouwens de kwartfinale van de World Series tegen jawel Gerwyn Price met 10-8.

De laatste 3 onderlinge duels werden telkens vrij vlot gewonnen door Gerwyn Price en we verwachten dan ook dat hij dat vandaag zal doen. Toch zal Cullen niet zomaar over zich heen laten lopen en verwachten we dat Price wint met 3-1.