Nederlanders blijven zonder puntverlies voor ruim 4 keer je inzet!

Vanavond staat de derde speelronde in de Conference League op het programma. Apollon Limassol gaat op bezoek bij AZ Alkmaar. De wedstrijd start om 21:00 en wordt in het AFAS Stadion gespeeld. De wedstrijd staat onder leiding van de Noorse scheidsrechter Rohit Saggi.

De thuisploeg AZ, is nog zonder puntverlies in de Conference League. De club uit Alkmaar staat met zes punten uit twee wedstrijden op een eerste plaats. De eerste wedstrijd werd met 0-1 gewonnen van SC Dnipro-1. Dani de Wit maakte het enige doelpunt. De twee wedstrijd werd FC Vaduz met 4-1 verslagen. Wederom kwam Dani de Wit tot scoren. Daarnaast wisten Barasi, Beukema en Sugawara het net te vinden.

ODDS BOOST, 50 KEER JE INZET!


Apollon Limassol staat op een derde plaats met slechts één punt uit twee wedstrijden. De eerste wedstrijd werd met 0-0 gelijkgespeeld tegen FC Vaduz. In de tweede wedstrijd werd thuis met 1-3 verloren van SC Dnipro-1. In de nationale competitie staat de ploeg uit Cyprus op de derde plaats. Er werden elf punten behaald uit vijf wedstrijden. Apollon Limassol wist drie keer te winnen en twee keer gelijk te spelen.

Wij verwachten dat AZ de drie punten in Alkmaar houdt in een wedstrijd met meer dan tweeënhalf goals. Daarnaast denken we dat topscorer Dani de Wit (in Europa) weer een doelpunt maakt.