Baskische club wint in doelpuntrijk duel voor ruim een inzet van 2!

Vanavond is er weer een wedstrijd in de Europa League. In Groep E gaan FC Sheriff Tiraspol en Real Sociedad het tegen elkaar opnemen. De wedstrijd begint om 18:45 en wordt gespeeld in het stadion genaamd Zimbru. Dit stadion is gelegen in de hoofdstad van Moldavië, Chisinau. De Oostenrijker Harald Lechner moet de wedstrijd in goede banen zien te leiden.

FC Sheriff Tiraspol staat op een knappe tweede plaats in Groep E. Ze wisten de eerste wedstrijd met 0-3 te winnen van Omonia Nicosia. De tweede wedstrijd werd met 0-2 verloren van de Engelse grootmacht Manchester United. De ploeg van Stjepan Tomas presteert ook prima in de nationale competitie. Ze wisten 21 punten te behalen uit negen wedstrijden. Er werd zes keer gewonnen en drie keer gelijkgespeeld. Sheriff staat zes punten voor op nummer twee Petrocub.

Real Sociedad staat met zes punten op een eerste plek. De Spaanse club heeft nog geen puntenverlies geleden en wist twee keer met minimaal verschil te winnen. Manchester United werd uit met 0-1 verslagen en van Omonia Nicosia werd thuis met 2-1 gewonnen. In de competitie staat de club van Imanol Alguacil Barrenetxea op een zevende plek. Sociadad wist 13 punten te halen uit zeven wedstrijden. Er werd vier keer gewonnen, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren.

Wij verwachten dat Real Sociedad wint en er meer dan 2.5 goals vallen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden