Les Parisiens wint weer in Europa en superster scoort een goal voor 3 keer je inzet!

Vanavond staat de derde groepswedstrijd in groep H in de Champions League op het programma. De Portugese topclub SL Benfica gaat het opnemen tegen de Franse topclub Paris Saint-Germain.

De wedstrijd begint om 21:00 en wordt gespeeld in het Estadio do Sport Lisboa e Benfica. De wedstrijd staat onder leiding van de Spaanse scheidsrechter Jesus Gil Manzano.

De thuisploeg, Benfica, behaalde zes punten uit twee wedstrijden en is nog zonder puntverlies in de Champions League. The Eagles wist met 2-0 te winnen van de Israëlische club Maccabi Haifa. Daarnaast werd er knap met 1-2 gewonnen van Juventus. De ploeg van Roger Schmidt draait ook goed in de nationale competitie. Benfica staat op een eerste plaats met 22 punten uit acht wedstrijden.

Ze wisten zeven keer te winnen en er werd één keer gelijkgespeeld.

Paris Saint-Germain is ook nog zonder puntverlies en staat op de eerste plaats. Dit komt door het doelsaldo en het aantal doelpunten voor. De Fransen wisten met 2-1 en 1-3 te winnen van Juventus en Maccabi Haifa. Het supertrio Neymar, Mbappe en Messi waren direct betrokken bij alle vijf de goals die gemaakt werden. Ook gaven Messi en Neymar allebei een assist.

Wij verwachten dat Paris Saint-Germain de drie punten mee gaat nemen uit Lissabon. Daarnaast denken wij dat Neymar een doelpunt maakt.