Haaland en consorten winnen in doelpuntrijk duel voor bijna 4 keer je inzet!

Vanavond nemen Manchester City en FC Kopenhagen het tegen elkaar op. De wedstrijd begint om 21:00 en wordt gespeeld in het Etihad Stadium. Dit stadion is gelegen in Manchester. De wedstrijd staat onder leiding van de Litouwse scheidsrechter Donatas Rumsas.

Manchester City staat op de eerste plek in groep G met zes punten uit twee wedstrijden. De ploeg van Guardiola wist met 0-4 van Sevilla te winnen in de eerste poulewedstrijd. Daarnaast versloegen ze Borussia Dortmund thuis met 2-1. De Noorse spits Erling Braut Haaland wist drie van de zes goals te scoren. Afgelopen zondag was de spits ook drie keer trefzeker in de 6-3 gewonnen wedstrijd tegen Manchester United.

FC Kopenhagen staat op een derde plek met één punt uit twee wedstrijden. Kopenhagen verloor de eerste Champions League wedstrijd met 3-0 van Borussia Dortmund. De tweede wedstrijd werd met 0-0 gelijkgespeeld tegen Sevilla. In de competitie draait FC Kopenhagen ook niet heel goed. Ze hebben vijftien punten behaald, uit elf wedstrijden. Er werd vijf keer gewonnen en zes keer verloren.

Dit is de eerste keer dat Manchester City en FC Kopenhagen het tegen elkaar opnemen.

Wij verwachten dat Manchester City wint, er meer dan 4.5 goal valt en dat Erling Braut Haaland een doelpunt scoort.