Die Schwarzgelben winnen voor 2,5 keer je inzet!

Vanavond spelen Sevilla en Borussia Dortmund tegen elkaar in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, gelegen in Sevilla. Maurizio Mariani, een Italiaan, heeft de leiding over de wedstrijd. Dit is de derde wedstrijd in Group G, waar Manchester City bovenaan staat, gevolgd door Dortmund.

Sevilla staat op de laatste plek in de groep, en wist pas één punt te pakken, ze speelden 0-0 tegen Kopenhagen. Daarnaast wist de club uit het zuiden van Spanje nog geen doelpunt te maken in de Champions League. De ploeg van Julen Lopetegui weet ook in de competitie niet te overtuigen, zo verloor het de laatste wedstrijd en daarvoor speelde de club tweemaal gelijk. Sevilla staat in La Liga op de 17e plek, met vijf punten uit zeven wedstrijden, er werd dit seizoen pas één keer gewonnen, ze speelden daarnaast ook één keer gelijk en er werd al vier keer verloren.

Dortmund wist in twee speelrondes in de Champions League drie punten te pakken. Er werd gewonnen van FC Kopenhagen met 3-0, en verloren met 2-1 van het oppermachtige Manchester City. In de Bundesliga doen Die Schwarzgelben het niet fantastisch, er werden 15 punten behaald uit 8 wedstrijden. De ploeg van Erin Terzić won vijf keer en verloor drie keer, waarvan de meest recente verliespartij afgelopen weekend was.

Onderling hoeft Dortmund, de ploeg uit Spanje niet te vrezen, zo verloor de ploeg uit Duitsland de laatste drie wedstrijden onderling niet. Er werd één keer gewonnen, en de teams deelden tweemaal de punten.

Wij denken dat Borussia Dortmund de winst pakt.