Topscorer weet weer te scoren voor 2,5 keer je inzet!

Vanavond spelen twee grootmachten tegen elkaar, genaamd Inter Milan en FC Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in het Stadio Giuseppe Meazza, oftewel San Siro. Beide teams wisten één wedstrijd te winnen in de Champions League en verloren er ook één. De wedstrijd staat onder leiding van Slavko Vincic.

Inter doet het niet zo goed in de Serie A, de grootmacht wist dit seizoen vier keer te winnen, maar verloor daarnaast ook vier wedstrijden. Met 12 punten staat Inter momenteel op de 9e plek. De Nerazzurri verloor hun laatste twee wedstrijden, van respectievelijk AS Roma en Udinese. In de Champions League won Inter hun laatste wedstrijd wel, er werd met 0-2 gewonnen van Viktoria Plzen. De eerste wedstrijd werd met 0-2 verloren van de Duitse grootmacht, Bayern München.

Barcelona beleeft onder trainer Xavi een fantastisch seizoen, zo werd er dit seizoen in de La Liga nog niet verloren, sterker nog, de enige wedstrijd die verloren werd, was in de Champions League, van Bayern München. Barca staat in La Liga op de eerste plek, met 19 punten uit 7 wedstrijden. Er werden.6 wedstrijden gewonnen en ze speelden 1 keer gelijk.

De van Bayern overgekomen topschutter, Robert Lewandowski, blijft doen waar hij goed in is, namelijk doelpunten maken. De Pool scoorde in 7 wedstrijden al 9 keer in La Liga. Daarnaast scoorde hij al 3 keer in 2 wedstrijden in de Champions League. In beide competities is de Pool topscoorder.

Wij denken dat gezien de huidige vorm waarin beide teams verkeren, dat Barca de winst zal pakken. Daarnaast denken wij dat Lewandowski topscoorder blijft, en weer een doelpunt maakt.