Der Rekordmeister wint in doelpuntrijke wedstrijd voor ruim 2 keer je inzet!

Vanavond is het weer tijd voor het belangrijkste internationale voetbaltoernooi in en rond Europa, de Champions League. Bayern München gaat het opnemen tegen Viktoria Plzeñ. De wedstrijd begint om 18:45 en wordt gespeeld in het Allianz Arena. De wedstrijd staat onder leiding van de Montenegrijnse scheidsrechter Nikola Dabanovic.

Bayern München is goed begonnen in de Champions League en staat op een eerste plaats in de groepsfase. Het team van Julian Nagelsmann wist FC Barcelona en Inter beide te verslaan met 2-0. Sané heeft een groot aandeel in de vier doelpunten, want hij wist twee doelpunten te maken. Daarnaast scoorde Lucas Hernandez en werd er een eigen doelpunt gescoord. De Duitse ploeg wist twee keer de nul te houden.

De tegenstander, Viktoria Plzeñ, staat op een laatste plaats met nul punten. Er werd twee keer verloren, waarvan één keer ruim van FC Barcelona. Van Inter werd met 0-2 verloren. De ploeg van Michal Bílek doet het in hun eigen competitie een heel stuk beter, want ze wisten 23 punten te behalen uit negen wedstrijden. Hierdoor staan ze op een eerste plaats met één punt voor op Slavia Praag en hebben een wedstrijd minder gespeeld.

De voorgaande edities wist Bayern München allebei te winnen. Het werd 5-0 en 0-1 in het voordeel van de Duitse club.

Wij verwachten dat Bayern München wint en er meer dan 4.5 goal valt.