De nummer 14 van de wereld simpel naar de tweede ronde!

In Kazachstan nemen Cilic en Otte, respectievelijk de nummer 14 en 55 van de wereld, het tegen elkaar op. Cilic is vandaag meer dan terecht de favoriet. Otte verkeerd namelijk in een dramatische vorm. Van zijn laatste 8 wedstrijden wist hij er slechts 1 te winnen. Deze overwinning was vorige week in Sofia tegen de nummer 289 van de wereld. Majchrzak zorgde er in de 8ste finale voor dat de Duitser werd uitgeschakeld. 2 weken geleden verloor Otte in de eerste ronde in Metz tegen de nummer 116 van de wereld, wat natuurlijk een slecht resultaat is.

Cilic doet het dan weer veel beter. Hij speelde tot nu toe 14 wedstrijden tijdens het hardcourt-seizoen, waar hij er 10 van wist te winnen. Op de US Open bereikte de Kroaat de 8ste finale, waar hij in een thriller met 3-2 in sets verloor tegen de uiteindelijke winnaar en nummer 1 van de wereld Alcaraz. Vorige week bereikte Cilic de finale in Israël, maar moest zijn meerdere erkennen tegen Djokovic.

Gezien de slechte vorm van Otte en de goede vorm van Cilic, lijkt een 2-0 overwinning voor de Kroaat ons een logische keuze.

Live Betting NL - de #1 op live wedden