Spannend Brits onderonsje tussen Engelsman en Noord-Ier!

Vanavond start de World Grand Prix in het darts. Mijn favoriet tornooi van het jaar. De reden waarom ikzelf zo een grote fan ben van dit tornooi is omdat er een andere spel vorm als de gewone 501 single in dubble out wordt gespeeld. In dit tornooi moet je telkens starten met een dubbel vooraleer je verder kan gooien.

In de eerste ronde treft Stephen Bunting, Brendan Dolan. Een duel tussen de nummer 20 en de nummer 23 van de wereld dat belooft op papier een zeer spannend duel te worden. Als we dan onderling gaan kijken lijkt het inderdaad ook op zeer spannende duels. Zo werd er telkens maar 1 keer gebroken. Beide spelers zijn ook niet in de beste vorm van hun leven dus het belooft een zeer spannende partij te worden.

We verwachten dan ook vandaag dat er 3 sets gespeeld zullen worden.

Live Betting NL - de #1 op live wedden