Spaanse middenmoter wint in doelpuntrijk duel voor een inzet van 4!

Vanavond om 21:00 staat er weer een voetbalwedstrijd in de La Liga op het programma. Rayo Vallecano gaat het opnemen Elche CF. De wedstrijd wordt gespeeld in het Estadio de Vallecas. Dit stadion is gelegen in de hoofdstad van Spanje, Madrid. De Spaanse scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez moet de wedstrijd in goede banen zien te leiden. 

Rayo Vallecano staat momenteel op een twaalfde plaats met zeven punten uit zes wedstrijden. De ploeg van Andoni Iraola, wist twee keer te winnen, van Espanyol en Valencia. Daarnaast werd er knap gelijkgespeeld tegen Barcelona, dit was in de allereerste speelronde van de competitie. Ook werd er drie keer verloren, van RCD Mallorca, Osasuna en Athletic Club. R Vallecas wist zeven keer te scoren en kreeg acht doelpunten tegen.

De tegenstander Elche CF, staat op een teleurstellende laatste plaats met één punt uit zes wedstrijden. Elche CF wist geen één keer te winnen. Er werd één keer gelijkgespeeld, tegen UD Almeria. De vijf andere wedstrijden werden allemaal verloren. De ploeg van Francisco Rodriquez wist maar twee keer te scoren en kreeg zestien doelpunten tegen. Elche CF is de club met de meeste tegendoelpunten in de La Liga.

In de laatste zes van de zeven wedstrijden, scoorde beide teams een goal.

Wij verwachten dat Rayo Vallecano wint en beide teams een goal maken.