Les Girondins wint en houdt de nul voor ruim 3 keer je inzet!

Vanavond staat een wedstrijd in de Ligue 2 op het programma. Stade Lavallois neemt het op tegen Bordeaux. De wedstrijd wordt gespeeld in het Stade Francis-Le Basser en begint om 20:45. 

De Franse scheidsrechter Alexandre Perreau Niel heeft de leiding over de wedstrijd. Dit is de eerste keer in de geschiedenis, dat beide teams het tegen elkaar opnemen.

Stade Lavallois wist afgelopen seizoen te promoveren van de National 1 naar de Ligue 2. Ze werden met 67 punten uit 34 wedstrijden kampioen. De promovendus staat dit seizoen, op een dertiende plaats in de Ligue 2. Er werden tot nu toe tien punten behaald, in negen wedstrijden. De ploeg van Olivier Frapolli wist drie keer te winnen, van Bastia, Annecy FC en Quevilly-Rouen. Daarnaast speelde ze één keer gelijk en werd er vijf keer verloren. 

Bordeaux doet het een stuk beter en staat op een vierde plaats. Ze wisten zeventien punten te behalen, uit negen wedstrijden.

Als deze wedstrijd wordt gewonnen, dan nemen ze de koppositie over van Amiens. De degradant uit de Ligue 1, wist vijf keer te winnen. Daarnaast speelde de ploeg van David Guion twee keer gelijk, tegen Valenciennes en Grenoble. Ook werd er twee keer verloren, van Guingamp en Saint-Étienne. 

Wij verwachten dat Bordeaux wint en de nul houdt.