Kampioen van zes jaar geleden weet eindelijk weer eens te winnen voor bijna 5 keer je inzet!

Vanavond om 21:00 speelt de nummer 20 van de competitie, Leicester City, tegen de nummer 19 van de competitie, Nottingham Forest. De wedstrijd staat onder leiding van Robert Jones.

The Foxes hebben een belabberd seizoen, er werd nog geen één keer gewonnen. De ploeg van Brendan Rodgers speelde één keer gelijk en verloor maar liefst zes wedstrijden. De afgelopen 4 wedstrijden werden allemaal verloren, daarbij moet wel gezegd worden dat dit was van: Chelsea, Manchester United, Brighton & Hove Albion en Tottenham Hotspur. Bij The Foxes vallen er veel goals, zowel voor, als tegen. De club wist 10 goals te maken in 7 wedstrijden, maar moest er ook maar liefst 22 incasseren.

Een lichtpuntje bij de club uit Leicester is toch wel James Maddison. De Brit wist in de 7 wedstrijden toch nog 3 doelpunten te maken, en gaf daarnaast ook nog één assist. Maddison heeft bij 4 van de 10 gemaakte doelpunten een grote bijdrage geleverd.

Promovendus Nottingham Forest heeft dit seizoen veel geïnvesteerd in nieuwe spelers, er werden maar liefst 28(!) nieuwe spelers gehaald en daarbij gaf de club maar liefst 161,95 miljoen euro uit! Toch weet de club Nottingham niet te overtuigen, er werd pas één keer gewonnen, ze speelden één keer gelijk en verloren vijf potten. The Tricky Trees scoorden pas 6 keer, en kregen al 17 goals tegen.

Onderling eindigde de wedstrijd vaak in een doelpuntrijke wedstrijd, in 4 van de laatste 5 onderlinge wedstrijden wisten beide teams te scoren en eindigde de wedstrijd in meer dan tweeënhalf goals.

Wij denken dat Leicester eindelijk de eerste overwinning zal pakken en dat de Brit, James Maddison, een doelpunt zou maken in een doelpuntrijke pot.