Topscorer blijft doelpunten maken voor bijna 3 keer je inzet!

In het Guldensporen Stadion te Kortrijk staat vanavond om 18:30 een affiche klaar tussen de nummer 15 van de Jupiler Pro League zal het gaan opnemen tegen de nummer 1 van de competitie, namelijk Royal Antwerp.

Kortrijk heeft dit seizoen pas twee keer gewonnen, speelde één keer gelijk, en verloor al zes keer! Kortrijk staat op het randje van de degradatie  zone. De ploeg van Adnan Čustović weet dit seizoen nog niet te overtuigen, zo verloor het de laatste twee potten en kreeg het daarin maar liefst 8 tegen goals.

De club van Mark van Bommel heeft na 9 wedstrijden nog geen punt verlies geleden, alle 9 wedstrijden werden gewonnen. De club met onder andere Toby Alderweireld en topscoorder Vincent Janssen. In de 9 gespeelde wedstrijden wist Antwerp maar liefst 21 keer te scoren en incasseerde het 6 goals. De club uit de grote stad Antwerpen hebben een mooi vooruitzicht als ze deze vorm weten vast te houden.

Vincent Janssen wist in de afgelopen 5 wedstrijden maar liefst 6 keer te scoren. De Nederlander is in topvorm en zal dit na de interland break willen doorzetten bij zijn club. De Nederlander gaf in de interland break één assist.

Wij denken dat Royal Antwerp wederom zal winnen en dat Vincent Janssen weer een doelpunt zal maken.