Rotterdammers vinden aansluiting voor 4 keer je inzet!

Vandaag om 14:30 speel NEC Nijmegen in het Goffertstadion tegen Feyenoord Rotterdam. Bij winst van NEC, zou het richting de top 7 kunnen gaan, terwijl Feyenoord bij winst naar de 2e plek kan stijgen. De wedstrijd staat onder leiding van Serdar Gözübüyük.

N.E.C. Nijmegen verloor al 6 wedstrijden op rij niet. De afgelopen 5 wedstrijden werden zelfs allemaal gelijk gespeeld. De club uit Nijmegen staat momenteel op een 11e plek, met 8 punten uit 7 wedstrijden. N.E.C. wist dit seizoen pas één keer te winnen, tegen FC Volendam.

Feyenoord heeft dit seizoen pas één keer verloren. Voor de interland break werd er met 4-3 verloren van PSV. Daarnaast wisten de Rotterdammers 5 keer te winnen en speelden ze 1 keer gelijk. Feyenoord Rotterdam staat momenteel op de 4e plek, met 16 punten uit 7 wedstrijden. De ploeg van Arne Slot wist in die wedstrijden 20 keer te scoren en incasseerde 9 goals tegen.

De van Ajax overgekomen Danilo Pereira da Silva wist dit seizoen al 6 keer te scoren voor de Rotterdammers in de Eredivisie. De Braziliaan zit in een goede vorm en dit zal hij ongetwijfeld na de interland break willen vast houden.

In onderlinge duels eindigt het vaak in een doelpuntrijke pot, zo werd in 9 van de laatste 10 edities meer dan 2,5 goals gemaakt.

Wij denken dat Feyenoord de winst pakt uit Nijmegen, dat Danilo minimaal een doelpuntje zal maken en het een doelpuntrijke pot wordt.