I Biancocelesti wint en beide teams scoren voor een inzet van 3!

Vanmiddag staat er een wedstrijd in de Serie A op het programma. Spezia gaat op bezoek bij Lazio Roma. De wedstrijd begint om 12:30 en wordt gespeeld in het Stadio Olimpico. De wedstrijd staat onder leiding van Juan Luca Sacchi.

Lazio staat met veertien punten uit zeven wedstrijden op een vijfde plaats. Ze wisten vier keer te winnen, van Bologna, Inter, Hellas Verona en Cremonese. Daarnaast speelde ze twee keer gelijk, tegen Torino en Sampdoria. Ook werd er één keer verloren, van Napoli. Lazio wist dertien keer te scoren en kregen vijf goals tegen. Ciro Immobile nam vijf goals voor zijn rekening en staat op de tweede plaats in de topscorerslijst.

Spezia staat op een dertiende plaats met acht punten uit zeven wedstrijden. Spezia wist te winnen, van Empoli en Sampdoria.

Daarnaast speelde ze twee keer gelijk, tegen Bologna en Sassuolo. Ook werd er drie keer verloren, van Inter, Juventus en  Napoli. Ze wisten zeven keer te scoren en kregen elf doelpunten tegen. M’Bala Nzola is de topscorer van Spezia en wist drie keer te scoren in de Serie A.

Lazio heeft de laatste vier onderlinge wedstrijden gewonnen. Spezia wist in alle wedstrijden te scoren.

Wij verwachten dat Lazio scoort en Spezia ook een doelpunt maakt.